SPS Chatt
Alternativ länk till chatten via freenode: Klicka här

Regler


Välkommen till SPS-chatten! För allas trevnad tillämpar vi följande regler:


  • Personangrepp, diskriminerande uttalanden, uppmaningar till brott eller skada på egen eller annan person är inte tillåtet.

  • Stötande text är inte tillåtet, hit gäller även att klistra in länkar med grovt stötande innehåll.

  • Du får ej skriva information om andra användare av privat natur, dit räknas personuppgifter och annan privat information.

  • Det är inte tillåtet att utge sig för att vara någon annan, att manipulera, hota eller lura andra.

  • Flooda är förbjudet på chatten, flooda innebär att klistra in text och symboler som stör chatten.

  • Det är förbjudet att kringgå en ban, detta inkluderar att gå in från en annan dator eller på annat sätt skaffa sig en ny IP-adress.

Om man bryter mot reglerna kan man få en varning, vid upprepade förseelser riskerar man att bli utsparkad (kickad) och/eller utestängd från chatten (bannad). Upprepade utestängningar kan leda till en permanent utestängning från chatten.


Nuvarande chattmoderatorer: (under uppdatering) peope, angelfish, hemlig-, sauerkraut.

Moderatorernas tolkning av reglerna ska respekteras.
Vid frågor eller hjälp som rör chatten, så skicka ett PM till "SPS-chatt" på forumet, eller kontakta nån chattmoderator på chatten.
Teknisk hjälp


Chatten är ansluten via IRC, så du kan även logga in på chatten via ett program som använder IRC. Med vissa IRC-program kan du klicka på denna länk för att koppla upp dig. Ett av dom vanligaste programmen heter mIRC.


IRC-nätet chatten är på heter Freenode. Kanalen heter #spschat. (Detta bör vara fixat med ändring av nätverk till freenode). Då och då kan det hända att chatten inte går att starta p.g.a. störningar i Internet-trafiken. Posta gärna ett inlägg i forumet om chatten inte fungerar för dig!


Välkommen till SPS forum och chatt!

På forumet och chatten kan du hitta information, söka stöd och få kontakt med andra ångestdrabbade och anhöriga, gå på träffar och mycket annat. Välkommen!